Despre noi

Cine suntem?

Cu o experienta de 10 ani in domeniu, furnizam produse pentru sisteme de canalizare. Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii tehnice de epurare si drenare a apelor uzate. Fie ca vorbim de apa menajera provenita din activitati gospodaresti, ape meteorice sau ape poluate in urma proceselor industriale, comercializam produse cu aplicabilitate in toate domeniile economice.

Ce facem?

Cautam cele mai bune solutii tehnice si economice adaptate proiectelor clientilor nostri. Ne asiguram ca produsele pe care le comercializam respecta cerintele de calitate si conformitate impuse, alegandu-ne cu atentie furnizorii.

Cum facem?

Vedem orice colaborare ca pe un parteneriat si de aceea incercam sa ne sprijinim cat mai bine clientii in realizarea proiectelor lor. Nu suntem doar furnizor de capace si gratare din fonta, rigole, separatoare, sifoane sau guri de scurgere, oferim si consultanta in alegerea produselor.
Pentru ca dorim sa va oferim cele mai bune solutii, cunoastem foarte bine produsele si piata in care activam, fiind gata oricand sa va furnizam detalii tehnice si de montaj.